Președintele american, Donald Trump, nu va face parte dintr-un grup de test format din utilizatori de Twitter cărora li se va extinde numărul de caractere destinat mesajelor pe platforma de socializare, informează France 24.

”Nu face parte din grupul de test”, a declarat co-fondatorul platformei Twitter, Biz Stone, pentru a pune capăt unor serii de comentarii făcute după anunțul că unor utilizatori de Twitter li se va suplimenta numărul de caractere până la 280, dublul literelor permise în prezent.

Stone a răspuns astfel unui comentariu sarcastic: ”Mulțumesc fondatorilor Twitterului pentru conferirea a de două ori mai mult spațiu lui Trump în loc să facă față problemelor pe care le generează deja folosind 140 de caractere”.

Trump a utilizat Twitterul ca o platformă pentru anunțuri majore, spontane, uneori incendiare și remarci pe diverse subiecte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/donald-trump-nu-va-primi-un-numar-suplimentar-de-caractere-pentru-contul-de-twitter-42630.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/donald-trump-nu-va-primi-un-numar-suplimentar-de-caractere-pentru-contul-de-twitter-42630-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv