Sandu, trimis miercuri în judecată pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, îl acuză pe fostul președinte Traian Băsescu de constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, instigare la trafic de influență și spălare de bani, iar pe fostul premier Emil Boc și pe Elena Udrea de trafic de influență și instigare la trafic de influență.

Pe lista celor vizați de Sandu se mai află ambasadorii SUA – Nicholas Frank Taubman și Mark H. Gitenstein și ambasadorul Austriei – Martin Eichtinger, compania Microsoft și oamenii de afaceri Dorin Cocoș, Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Călin Tatomir, Sorin Eftene, Florin Pletea, Dragoș Nicolaescu, notează jurnaliștii de la Antena3.

Pe lista celor vizați de Sandu se mai află ambasadorii SUA – Nicholas Frank Taubman șiMark H. Gitenstein și ambasadorul Austriei – Martin Eichtinger, compania Microsoft și oamenii de afaceri Dorin Cocoș, Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Călin Tatomir, Sorin Eftene, Florin Pletea, Dragoș Nicolaescu.

În denunț, se vorbește, de asemenea, și despre George Maior și Florian Coldea, despre generali SRI și STS, potrivit stiripesurse.ro.

Vom reveni cu amănunte!

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Sandu, trimis miercuri în judecată pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, îl acuză pe fostul președinte Traian Băsescu de constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, instigare la trafic de influență și spălare de bani, iar pe fostul premier Emil Boc și pe...

Preluat de la EVZ