Mai exact, potrivit antena3, un număr de 21 de organizații non-guvernamentale au făcut cereri în acest sens, pentru a fi primite la Administrația Prezidențială, pentru o dezbatere privind vulnerabilitățile Curții Constituționale. 

Reprezentanții acestor ONG-uri nu vor fi primiți de președintele Klaus Iohannis, ci de trei consilieri ai șefului statului. Administraţia Prezidenţială a anunţat şi temele puse în discuţie: reforma legislației electorale și pericolul grav și iminent în care se află justiția sub atacul politic al actualei majorități parlamentare. 

La aceste dezbateri a fost văzută venind și Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloș. 

Președintele țării nu vrea românii din nou în stradă, ci o implicare civică maximă din partea celor care-și doresc un stat de drept. ”Mă îngrijorează profund că se propune ca Inspecția Judiciară să nu mai fie subordonată CSM, ci Ministerului Justiției. Faptul că actualul ministru nu e membru de partid, nu schimbă nimic.


PROTESTE DE STRADĂ. Mesajul lui Klaus Iohannis este clar. EUROPA E CU OCHII PE NOI!


Klaus Iohannis: Cred că vă amintiţi de poziţiile mele pe care le-am avut în ocazii similare, şi din nefericire au fost câteva astfel de ocazii. Eu vreau să cred că România este o ţară care întăreşte statul de drept. Într un stat de drept, persoane urmărite penal nu trebuie să fie în codnucerea statului. Da, doamnele minstru trebuiau să demisioneze. A doua varianta aceptabilă: trebuiau să fie retrase.


ESTE RĂZBOI! Dragnea i-a răspuns lui Iohannis în CEL MAI IRONIC MOD. A fost ÎNCĂ O REPLICĂ şi de la Cotroceni

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mai exact, potrivit antena3, un număr de 21 de organizații non-guvernamentale au făcut cereri în acest sens, pentru a fi primite la Administrația Prezidențială, pentru o dezbatere privind vulnerabilitățile Curții Constituționale. Reprezentanții acestor ONG-uri nu vor fi primiți de președintele Klaus Iohannis, ci de trei consilieri ai șefului statului. Administraţia...

Preluat de la EVZ