Dinamo a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în campionat, după eșecul înregistrat, duminică, în derby-ul cu FCSB. Miercuri, „roș-albii” au jucat restanța cu formația Concordia Chiajna, ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii I și au fost învinși cu scorul de 2-3. Gazdele au deschis scorul prin Rivaldinho (12), oaspeții au egalat datorită lui Batin (30). Dinamoviștii au trecut din nou în avantaj, după pauză, gol marcat de Paul Anton (47), dar Chiajna a tranșat jocul prin Claudiu Bumba (64) și Paul Batin (83). Marcatorii oaspeților au făcut parte din echipa celor de la Dinamo, în trecut, în timp ce Vasile Miriuță a venit în Ștefan cel Mare după ce s-a despărțit de Concordia. Tehnicianul a bifat al doilea eșec din două partide disputate la conducerea echipei din Ștefan cel Mare.

„Dacă vom continua să jucăm așa, nu avem nicio șansă la play-off. Miriuță și Contra au cu totul alt stil, dar noi trebuie să ne acomodăm cât mai repede. Oricine ar fi fost antrenor, noi îl respectăm și încercăm să jucăm așa cum ne spune”, a spus Ionuț Nedelcearu, fundașul „câinilor”, la Digi Sport, la final.

„Nu vreau să vorbesc de palme pe care le-am dat, ştiu dânşii ce au făcut. Nu mi-a picat bine, normal. Am fost aici, am Dinamo în CV, aşa că nu am ce să le zic, decât baftă în continuare. Dinamo este o echipă mare, cu jucători valoroşi, însă au şi ei problemele lor”, a spus Paul Batin, fost jucător al celor de la Dinamo.

După 12 etape, Dinamo se află pe locul al 7-lea, cu 16 puncte, la 13 distanță de lidera CFR Cluj. Chiajna e pe poziția a 11-a, cu 11 puncte.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în campionat, după eșecul înregistrat, duminică, în derby-ul cu FCSB. Miercuri, „roș-albii” au jucat restanța cu formația Concordia Chiajna, ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii I și au fost învinși cu scorul de 2-3. Gazdele au deschis scorul...

Preluat de la EVZ