UPDATE  

Traian Băsescu a vorbit şi despre faptul că este criticat nejustificat pe motiv că, astăzi, are o altă percepţie asupra justiţiei faţă de cea de pe vremurile când conducea România. ,„Acum vedem şi mizeria din Justiţiie şi aici trebuie intervenit. Avem livezi de portocali, nu este doar Negulescu”, a precizat Băsescu. 

UPDATE 

Traian Băsescu a vorbit şi despe faptul că PSD-ul se amăgeşte cu sondajele, deoarece, spune fostul preşedinte, oamenii ar cam fi dezamăgiţi de ceea ce li  s-a promis la alegeri şi ceea ce au primit după. Fostul preşedinte susţine că au avut loc scumpiri la gaz, la combustibil la alimente, mărturisind că „oamenilor li s-a dat cu o mână, dar li s-a luat cu două”. 

”Judecătorii trebuie protejaţi de eventualele abuzuri ale procurorilor. Inspecţia Judiciară trebuie scoasă de sub controlul CSM. Trebuie sa ramana indepebdenta. Marea greseala a lui Tudorel Toader este că îi dă prin cap să o ducă la minister. (…) Ar trebui să fie câteva condiţii pentru a fi  la Inspectia Judiciară, pentru că asta va da independenţă”, a eclarat fostul preşedinte. 

Băsescu despre reacţiile lui Iohannis: Nu poţi să spui că totul e perfect! 

În ceea ce priveşte reacţia de marţi seara a lui Klaus Iohannis, Traian Băsescu a susţinut că îi dă parţia dreptate ecestuia. Mai exact, Băsescu a mărturisit că se referă aico la  ”tentativa Guvernului de a elimina preşedintle din sistemul e decizie al numirii celor mai înalţi magistraţi”,  a explicat fostul preşedinte. 

Pe de altă parte, Băsescu susţine că ţinând cont de apele tulburi din aultima perioadă din peisajul politic şi el al justiţiei din ţara noastră, nu ”poţi să spui că totul e perfect”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
UPDATE  Traian Băsescu a vorbit şi despre faptul că este criticat nejustificat pe motiv că, astăzi, are o altă percepţie asupra justiţiei faţă de cea de pe vremurile când conducea România. ,„Acum vedem şi mizeria din Justiţiie şi aici trebuie intervenit. Avem livezi de portocali, nu este doar Negulescu”, a...

Preluat de la EVZ