“Klaus și-a chemat Haștagienii în stradă. Ca orice dictator Nord Coreean care se respectă, președintelui ales al României i se rupe de Partide, de Parlament, de putere și opoziție. El vrea în stradă; Klaus Werner Iohannis și-a găsit menirea: după ce a condamnat la propriu un om, pentru falsurile pe care le-a făcut el și a luat cu japca niște case de la stat care l-au umplut de bani, vrea în stradă.

Ceaușescu chema oamenii la 23 August, la 1Mai Muncitoresc și Strada se umplea. Poporul cânta democrația și Fericirea, închinâmdu-i ode Conducătorului iubit (…).
Ceea ce uită tovarășul Werner, iubitul lor conducător, este că tot strada l-a dat jos pe Ceaușescu și a curs sânge nevinovat, după care Preaiubitul a fost asasinat de alt Preaiubit, care și el a chemat minerii în stradă și după aceea e judecat pentru crimă.
Ceaușescu, Iliescu, Werner, trei dictatori care au chemat oamenii în stradă pentru a le întări dictatura
Care e diferența dintre mineri și Haștagieni ? Una importantă: minerii erau curați la suflet, dar manipulați au scos tot ce era rău în ei și nu aveau conturi false pe Facebook; ăștiălalți sunt ticăloși.
Trăiască Revoluția Străzii!
Trăiască Contrarevoluția!
Trăiască Securitatea, cu aripa ei cu Cătușe, DNA.
Trăiască România Socialistă, multilateral dezvoltată!
Trăiască conducătorul nostru preaiubit, Samsarul de Case, tovarășul Klaus Werner Iohannis!
Trăiască!
-Să trăiască! -Nenea, e Revoluție? -Da, nenea, se duce lumea la Revoluție! -Ce se dă? -Dictatură pe Gratis, strigă și tu!
Trăiască…Dictatura! Ura! Ura!Ura!, a scris politicianul Gelu Vişan pe contul personal de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Klaus și-a chemat Haștagienii în stradă. Ca orice dictator Nord Coreean care se respectă, președintelui ales al României i se rupe de Partide, de Parlament, de putere și opoziție. El vrea în stradă; Klaus Werner Iohannis și-a găsit menirea: după ce a condamnat la propriu un om, pentru falsurile...

Preluat de la EVZ