Claudiu Manda a ţinut să menţioneze că Hellvig şi-a arătat toată deschiderea pentru a rezolva orice lucru care ar putea să nu „funcţioneze corect”.

„Am avut discuții cu domnul Hellvig. Mi s-a părut și a arătat toată deschiderea și are același interes ca și Comisia noastră ca lucrurile care, dacă s-ar dovedi că nu funcționează, să fie corectate, însă și eu și toți membri Comisiei și domnul Hellvig ne dorim ca (…) să nu fie transferat acest scandal ca și percepție generală despre întreaga activitate a SRI. Sunt mult mai multe operațiuni, mult mai multe sarcini pe care SRI le are, (…) în care cred că își face treaba foarte bine. Unele aspecte, ale unor persoane, ale unei anumite perioade… nu înseamnă că ar trebui să spunem că acesta este SRI și lucrurile nu merg bine”, a afirmat Manda după audierea fostului ofițer SRI Daniel Dragomir.

Întrebat dacă ar putea să îl cheme la audieri și pe directorul SRI, Eduard Hellvig, Manda a spus că nu s-a luat în calcul această posibilitate.

„Nu am luat în discuție această posibilitate. Putem să invităm și pe domnul Hellvig și alte persoane din SRI”, a completat Manda, conform DCNews.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Claudiu Manda a ţinut să menţioneze că Hellvig şi-a arătat toată deschiderea pentru a rezolva orice lucru care ar putea să nu „funcţioneze corect”.„Am avut discuții cu domnul Hellvig. Mi s-a părut și a arătat toată deschiderea și are același interes ca și Comisia noastră ca lucrurile care, dacă...

Preluat de la EVZ