NOI DEZVĂLUIRI LEGATE DE PRĂBUȘIREA AUTOSTRĂZII SIBIU-ORĂȘTIE. Scandalul Kovesi-procurorii DNA a plecat de la dosarul lui Bebe Kovesi

Au trecut două luni și jumătate de la momentul primului articol în care Evenimentul zilei dezvăluia că numele lui Kovesi este implicat într-un dosar de corupție privind autostrada Sibiu-Orăștie, cunoscută și ca autostrada scufundată.

De-a lungul celor șase episoade am arătat cum Eduard Kovesi, alintat și Bebe, fostul soț al șefei DNA Laura Codruța Kovesi, s-a îndeletnicit cu furnizarea materialului de balastieră pentru terasamentul autostrăzii. În condițiile în care firma sa, Led Communications din Sibiu, nu avea vreo treabă cu materialele de construcții, ci doar cu furnizarea de servicii de televiziune prin cablu și internet. A fost chiar partener cu cei de la RCS&RDS la un moment dat, așa cum a dezvăluit presa de-a lungul timpului.

Bătălie pe 21 milioane de euro între firma preferată a generalului Marcel Opriş şi Siveco a Irinei Socol

APIA a acceptat Siveco la licitaţie forţând legea, iar S&T România este condusă de naşul fostului şef al STS. Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA) a anunţat, în luna august, că aşteaptă oferte pentru achiziţionarea de „Servicii de mentenanţă, extindere şi dezvoltare a sistemului informatic”, data limită de evaluare a ofertelor fiind 13 octombrie 2017. Pentru contractul în valoare de 97. 358. 400 lei fără TVA, circa 21,2 milioane de euro, au depus oferte Siveco România, Telekom România Communications, cu subcontractorii Best Internet Security şi Trendcadis Corp şi susţinătorul Soft Business Union, şi S&T Româ- nia, în asociere cu Teamnet World Professional şi susţinătorul Ymnes Teamnet, ultimele două făcând parte din grupul Teamnet fondat de Sebastian Ghiţă.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
NOI DEZVĂLUIRI LEGATE DE PRĂBUȘIREA AUTOSTRĂZII SIBIU-ORĂȘTIE. Scandalul Kovesi-procurorii DNA a plecat de la dosarul lui Bebe Kovesi Au trecut două luni și jumătate de la momentul primului articol în care Evenimentul zilei dezvăluia că numele lui Kovesi este implicat într-un dosar de corupție privind autostrada Sibiu-Orăștie, cunoscută și ca...

Preluat de la EVZ