În acelaşi timp, prietena lui Dani Mocanu i-a luat apărarea în scandalul în care este implicat.

Lenna Horvarth, cunoscută și sub numele de „femeia cu ochi de Husky”, a spus că manelistul este pocăit. Botezul a avut loc abia acum patru ani.

„A cântat, o să încerc să vă explic, a cântat în Irlanda pentru unele persoane din această reţea. De mai multe ori a cântat pentru aceste persoane (..). Dani este foarte credincios. Chiar este pocăit. Puţină lume probabil că ştie despre Dani, s-a botezat acum patru ani. Dani nu a avut nicio amendă pentru parcare greşită până la ora actuală”, a povestit Lenna Horvarth.

Dani Mocanu a fost arestat alături de fratele său într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane, despre ei spunându-se că are face parte dintr-o astfel de reţea.

E acuzat că şi-a forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii antimafia au descoperit că Dani Mocanu a convins tinere nevinovate nu doar să apară în videoclipurile lui, dar si să îşi vândă trupul în străinătate, scrie SpyNews.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În acelaşi timp, prietena lui Dani Mocanu i-a luat apărarea în scandalul în care este implicat.Lenna Horvarth, cunoscută și sub numele de „femeia cu ochi de Husky”, a spus că manelistul este pocăit. Botezul a avut loc abia acum patru ani. „A cântat, o să încerc să vă explic, a...

Preluat de la EVZ