O tânără în vârstă de 21 de ani din Botoșani a fost reținută, fiind acuzată că și-a ucis bebelușul, introducându-l într-o sacoșă de plastic și aruncându-l într-un canal colector.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au decis reținerea pentru 24 de ore a unei femei din Botoșani, după ce aceasta și-ar fi omorât copilul abia născut.

Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost găsit în cursul serii de ieri.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au aflat faptul că băiețelul a venit pe lume în 13 septembrie, la Maternitatea din Botoșani.

La naștere, băiețelul avea 3250 de grame și pentru că și el și mama sa se simțeau bine, au fost externați pe 17 septembrie.

“În aceeași zi, suspecta a decis să suprime viața copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoșă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector din zona poligonului ACR Botoșani”, arată procurorii într-un comunicat.

Mama în vârstă de 21 de ani a fost reținută, fiind cercetată pentru omor și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: stiri.botosani.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/socant-o-tanara-de-21-de-ani-si-a-ucis-bebelusul-intr-un-mod-ingrozitor-42616.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/socant-o-tanara-de-21-de-ani-si-a-ucis-bebelusul-intr-un-mod-ingrozitor-42616-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv