Că pământul este rotund o știe aproape toată lumea. Nu însă și un cântăreț de rap din Statele Unite ale Americii, pe numele său de scenă B.o.B., care este ferm convins că planeta pe care trăiește este plată.

Și crede cu atâta convingere acest lucru, încât și-a propus chiar să îl și demonstreze. Astfel, el a făcut apel la ceilalți susținători ai acestei teorii pentru a strânge fonduri ca să trimită în spațiu mai mulți sateliți ce ar urma să arate lumii întregi cât de plat este pământul. El i-a îndemnat să adere la această inițiativă și pe cei aproximativ 100 de mii de membri a unei fundații denumite sugestiv Flat Earth Society.

Potrivit rapperului, pentru a pune în practică planul științific, are nevoie de 200 de mii de dolari. Din păcate, pentru el, până la această oră nu a adunat nici măcar 300 de dolari.

Și ca tabloul să fie complet, el a stârnit și mai mult amuzament pe internet în momentul în care a anunțat că, odată lansați sateliți, aceștia vor orbita în jurul pământului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-rapper-strange-fonduri-pentru-a-demonstra-ca-pamantul-este-plat-42628.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-rapper-strange-fonduri-pentru-a-demonstra-ca-pamantul-este-plat-42628-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv