Polițiștii de frontieră de la Nădlac II-Csanadpalota au depistat nouă persoane din Irak care au încercat să iasă ilegal din țară, ascunse într-un spațiu special amenajat în podeaua remorcii unei autoutilitare.

La PTF Nădlac II-Csanadpalota s-a prezentat, ieri, la ieșirea din țară, cetățeanul român Ionuț M., în vârstă de 28 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Polonia. Acesta era însoțit de un conațional, Gabriel T., în vârstă de 35 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii au constatat că podeaua remorcii este mult prea înaltă, motiv pentru care au făcut un control amănunțit și au descoperit un compartiment special amenajat, improvizat în podea. În interiorul acestora au fost descoperiți, ascunși, opt adulți și un minor.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni irakieni cu vârste cuprinse între 16 și 44 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să treacă fraudulos frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Cei doi români au declarat că au primit 1.300 de euro pentru a-i transporta pe migranți până în Germania.

Polițiștii de frontieră îi cercetează pe migranți pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe șoferul român și pe conaționalul care îl însoțea pentru trafic de migranți.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-sofer-roman-risca-inchisoarea-dupa-ce-noua-migranti-au-fost-descoperiti-in-podeaua-remorcii-unei-autoutilitare-foto-video-42596.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-sofer-roman-risca-inchisoarea-dupa-ce-noua-migranti-au-fost-descoperiti-in-podeaua-remorcii-unei-autoutilitare-foto-video-42596-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv