În cele 12 minute de filmare, Daniella Hirst și Craig Smith au fost văzuți întâi jucând-se în glumă unul cu celălalt, până la sărutări, apoi la sex oral, la doar șase câțiva metri de personalul care lucra pentru a le face pizza pe care au comandat-o. Mai inedit, la un moment dat cei doi se jucau cu un con de trafic, informează Dailymail.

Perechea se confruntă acum cu riscul de a ajunge în închisoare pentru faptele indecente petrecute în fața publicului, faptele având loc în localitatea Scarborough. Imaginile acțiunilor lor, în timp ce așteptau o pizza pepperoni, au fost prezentate unui juriu șocat la curtea de justiție din oraș. Cei doi riscă minim doi ani de închisoare, sau o perioadă de muncă în folosul comunității, acuzarea fiind dură la adresa acestora, în timp ce avocații apărării au declarat că tinerii erau sub influența alcoolului și nu mai erau conștienți de ceea ce fac.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În cele 12 minute de filmare, Daniella Hirst și Craig Smith au fost văzuți întâi jucând-se în glumă unul cu celălalt, până la sărutări, apoi la sex oral, la doar șase câțiva metri de personalul care lucra pentru a le face pizza pe care au comandat-o. Mai inedit, la...

Preluat de la EVZ