UPDATE Trei persoane și-au pierdut viața, alta este în comă  și cel puțin șapte au suferit răni serioase în urma coliziunii dinre un autocar de transport în comun și un autoturism pe DN22 C în apropiere de Medgidia.  Cei patru ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați între fiarele indoite ale mașinii. ISU Dobrogea a anunțat, prin purtătorul de cuvânt, Anca Chiriță, că s-a activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului au ajuns și intervin echipele de descarcerare ale ISU Dobrogea, ambulanțe SMURD și SAJ.  Polițiștii rutieri asigură măsurile de afluire sau defluire și pentru salvarea de vieți omenești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), circulaţia rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Din primele informații sunt și persoane incarcerate. La nivelul județului Constanța s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Autoritățile anunță că există până în prezent 13 victime, dintre care una în stare gravă. 

La fața locului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor si 5 echipaje medicale SAJ. In sprijin, au fost solicitate și doua elicoptere SMURD.

Vom reveni cu amănunte

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/acc-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/acc-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE Trei persoane și-au pierdut viața, alta este în comă  și cel puțin șapte au suferit răni serioase în urma coliziunii dinre un autocar de transport în comun și un autoturism pe DN22 C în apropiere de Medgidia.  Cei patru ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați între fiarele indoite...

Preluat de la EVZ