“Nu este nimic grav”, a declarat Anouchka, fiica actorului, pentru publicația Parisien. “Ar trebui să încetați să mai îngropați oamenii de vii!”

Săptămânalul Ici Paris a titrat pe prima pagină: “Operat de urgență. Trei săptămâni după moartea actriței Mireille Darc, corpul său a cedat!”

Revoltată de această abordare jurnalistică, Anouchka, fiica actorului, a precizat că tatăl său a fost foarte afectat de moartea actriței Mireille Darc, dar că spitalizarea sa nu are nimic de-a face cu asta. “Tatăl meu nu are nimic grav! Intervenția chirurgicală la picior era programată de multă vreme.” – a spus Anouchka. “Ar trebui să încetați să mai îngropați oamenii de vii! Este insuportabil!”

După moartea actriței Mireille Darc, la 28 august, Alain Delon (81 de ani) a declarant pentru Paris Match: “N-am să mai trăiesc mulți ani fără ea. Mulți ani de suferință… Dacă ea nu mai este, pot să plec și eu…”

Tot despre Mireille Darc, Alain Delon spunea, în octombrie 2015: “A fost, probabil, cea mai mare dragoste a vieții mele. Femeia vieții mele.”

Conform fiicei sale, Alain Delon a fost supus unei intervenții chirurgicale la artera femurală, o operație programată, nu una de urgență. Actorul este, în continuare, în spital, “starea sa de sănătate este bună, este în formă și va fi externat în curând.”

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/alain-delon-spitalizat-presa-s-a-grabit-sa-l-ingroape-42643.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/alain-delon-spitalizat-presa-s-a-grabit-sa-l-ingroape-42643-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv