“Dacă nu voi avea un logodnic la 40 de ani, mă voi căsători cu mine”. Şi uite aşa Laura Mesi s-a ținut de promisiune. Și, a organizat o petrecere mare care costat 10.000 de euro, inclusiv luna de miere. “Aceasta este povestea mea dar fără prințul pe un cal alb”, a spus Laura.

“Am ales, tremurând, să iubesc și să cinstesc pentru tot restul vieții mele cea mai importantă persoană: PE MINE”. Deci, Laura Mesi, instructor de fitness de 40 de ani, din Lissone – lângă Milano, vorbeşte despre organizarea și sărbătorirea primei nunți unice în Italia, cu multă dezinvoltură fără să arate un moment că se simte stingheră faţă de prieteni.

Laura și-a organizat ceremonia de vis în deplină autonomie: “Am cheltuit puțin peste 10.000 de euro, plătindu-mi totul din buzunar. Am făcut puțină risipă cu rochia de mireasă și cu verighetele – două inele răsucite într-unul singur, iar datorită cadourilor de la cei 70 de oaspeți, am putut acoperi cheltuielile pentru masă. Am primit cadou şi luna de miere” declară mireasa, potrivit  Repubblica.it – Milano.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Dacă nu voi avea un logodnic la 40 de ani, mă voi căsători cu mine'. Şi uite aşa Laura Mesi s-a ținut de promisiune. Și, a organizat o petrecere mare care costat 10.000 de euro, inclusiv luna de miere. 'Aceasta este povestea mea dar fără prințul pe un cal...

Preluat de la EVZ