“Gândesc că ştim că organizaţii teroriste sunt interesate să folosească drone”, a spus Wray la o audiţie în comisia pentru securitate internă şi afaceri guvernamentale a Senatului. “Am văzut că în străinătate acest lucru se întâmplă deja cu frecvenţă crescută, iar bănuiala că se va întâmpla şi aici în scurt timp, este aproape certă”, a adăugat acesta. Directorul FBI a precizat apoi că dronele sunt “relativ uşor de gestionat şi îndeajuns de dificil de monitorizat”.

Şi Nicholas Rasmunsen, directorul National Counterterrorism Center, a împărtăşit ingrijorararea lui Wray. “Acum doi ani aceasta nu era o problemă urgentă, acum însă a devenit o problemă, a spus acesta în timpul audierilor din Congres. Încercăm, deci, să adaptăm cu rapiditate aceste noi probleme în strategia noastră”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Gândesc că ştim că organizaţii teroriste sunt interesate să folosească drone', a spus Wray la o audiţie în comisia pentru securitate internă şi afaceri guvernamentale a Senatului. 'Am văzut că în străinătate acest lucru se întâmplă deja cu frecvenţă crescută, iar bănuiala că se va întâmpla şi aici în...

Preluat de la EVZ