„Suntem într-o comunicare, o comunicare normală, firească, nici foarte frecventă”, a declarat Orban, la B1TV.

El a adăugat că „Ne consultăm pe anumite teme importante, legate de situaţia economică, de politica internaţională, de foarte multe lucruri în care cel puţin eu consider necesară o consultare cu preşedintele. Şi e o relaţie cât se poate de normală şi de firească”.

De asemenea, Orban a lansat o provocare pentru premierul Mihai Tudose. El a precizat că, dacă premierul Mihai Tudose este „corect şi cinstit”, ar trebui să-i demită pe miniștrii Viorel Ilie, Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh.       

„Împotriva unuia a început urmărirea penală – Sevil Shhaideh – şi mai sunt doi împotriva cărora există cerere de urmărire penală – Viorel Ilie, la Senat, şi cu Rovana Plumb, la Cameră. Mai mult decât atât, i-am cerut premierului Tudose, care văd că e fată mare în anumite…, joacă pe omul corect, omul cinstit. Păi dacă eşti corect şi cinstit, iniţiază procedura de demitere a acestor miniştri”, a declarat Orban, la B1TV.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Suntem într-o comunicare, o comunicare normală, firească, nici foarte frecventă”, a declarat Orban, la B1TV.El a adăugat că „Ne consultăm pe anumite teme importante, legate de situaţia economică, de politica internaţională, de foarte multe lucruri în care cel puţin eu consider necesară o consultare cu preşedintele. Şi e o...

Preluat de la EVZ