Femeia a informat personalul de la bord că este alergică la animale, care îi pot pune viața în pericol. La bordul avionului se aflau doi câini, unul pentru sprijin emoţional şi altul de companie, informează Agerpres.ro.

Când a fost rugată să coboare din avion, femeia a refuzat, motiv pentru care personalul aeronavei a alertat poliția care a scos-o cu forța din aeronavă.

O înregistrarea video surprinsă cu telefonul mobil surprinde momentul în care femeia este luată cu forța, cu toate că femeia i-a rugat pee ofițerii d epoliție să o lase să coboare de bună-voie. 

Purtătorul de cuvânt al Southwest Airlines, Chris Mainz, a declarat că deşi pasagera a indicat faptul că suferea de o „alergie la animale care îi punea viaţa în pericol” nu a putut oferi certificatul medical necesar pentru a călători. 

Compania aeriană a precizat că, potrivit politicii sale, un pasager poate fi rugat să coboare dacă declară că suferă de o alergie şi nu poate călători în condiţii de siguranţă alături de un animal aflat la bord. 

„Suntem dezamăgiţi de modul în care s-a desfăşurat situaţia şi de îndepărtarea clientei de către oamenii legii. Ne cerem scuze în mod public acestei cliente pentru experienţa prin care a trecut şi o vom contacta direct pentru a răspunde preocupărilor sale”, a adăugat el. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Femeia a informat personalul de la bord că este alergică la animale, care îi pot pune viața în pericol. La bordul avionului se aflau doi câini, unul pentru sprijin emoţional şi altul de companie, informează Agerpres.ro.Când a fost rugată să coboare din avion, femeia a refuzat, motiv pentru care...

Preluat de la EVZ