Într-o poatare pe Facebook, Rareș Bogdan contestă verdictul CNA și menționează că nu va ceda:

”Trădătorilor! Slugilor! Vreti sa tac? Ma ambitionati. Voi lupta si mai crunt! Nu cedez chiar daca imi dau lacrimile de nervi in acest moment…..

85.000 de lei amendă de la CNA pentru că am făcut recurs la istoria Transilvanie? Pe bune?? Pentru că am instigat la ură? Voi nu sunteți normali?? Am pronunțat eu vreodată vreun cuvânt îndreptat împotria maghiariloru, vreo jignire? Am incitat eu vreodată la ură etnică? Dimpotrivă! Iubesc oamenii indiferent de etnia lor, dar am o problemă cu liderii politici care fac trafic cu sentimente! Mă străduiesc să nu vă blestem, chiar dacă mi se fărâmițează dinții, dar știu că în această viață, nu în cealaltă, ci aici, pe pământ, cei care trădează poporul român vor plăti!

Cum au ajuns istoria, durerea, neputința, sângele, umilința și nedreptatea să fie adevăruri care nu trebuie spuse, deoarece lezezi niște oameni care au făcut avere exact stimulând aceste răni, nelăsându-le să se cicatrizeze? De când este o gafă să amintești că Horthy, Wass si Nyiro au fost criminali? Cum este posibil să fii pedepsit în țara ta pentru că dorești să nu se ajungă la enclave etnice, pentru că speri că liderii politici se vor trezi? Cum să fiu pedepsit, în țara mea, pentru că o apăr? Cum să fiu sancționat deoarece spun că 15 martie este o dată scăldată în sânge?

Da, simt ostilitate față de politica UDMR, față de ofensa de a afirma că aniversarea Marii Uniri este o rană, nu un motiv de sărbătoare, față de ura față de aproapele lor, românul. Adică trebuie să ne băgăm Centenarul în fund doar ca să obțină PSD confortul majorității sigure? Trebuie să ne dăm foc la cărțile de istorie, în loc să le învățăm, ca pe o datorie sfântă, doar pentru că UDMR joacă tare, iar Liviu Dragnea, fără majoritate, este fript? Dar unde s-a născut acest om, pe ce tărâm?

Să ne cenzurăm gândurile, lacrimile și mamele pentru a servi unei găști de șarlatani? Trebuie să ne luăm din nou opinci, să plecăm capul, să fie “casă de piatră!” singurul ideal, deoarece voi ne-ați condamnat la statut de slugi?

CNA face un joc îndreptat împotriva României. Ce s-a întâmplat astăzi nu a fost o cântărire a unei reclamații (nefondată, repet, deoarece nu am instigat la ură, m-aș fi așteptat ca niște scriitori să aibă proprietatea termenilor), ci o judecată fără legătură cu plângerea. Este o răzbunare a unui tribunal politic care face jocul celor care tranzacționează Transilvania. Iar din acest motiv, Realitatea TV și-a retras reprezentantul la CNA și ne vom apăra cu avocați.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Într-o poatare pe Facebook, Rareș Bogdan contestă verdictul CNA și menționează că nu va ceda: ”Trădătorilor! Slugilor! Vreti sa tac? Ma ambitionati. Voi lupta si mai crunt! Nu cedez chiar daca imi dau lacrimile de nervi in acest moment..... 85.000 de lei amendă de la CNA pentru că am făcut recurs...

Preluat de la EVZ