Proiectul La școală cu Zebra isi propune sa abordeze dimensiunea urban-culturală și importanța mediului în viața cotidiană si sa incurajeze dialogul dintre elevi și invitați. Liceenii vor asista la toate etapele de realizare și difuzare a emisiunii radio din studioul mobil instalat in liceu si vor fi co-proproducatorii emisiunii realizate de Mihaela Dedeoglu.

Participa personalitati reprezentative pentru viața culturală românească, pentru implicarea lor în proiecte de sustenabilitate a mediului înconjurător si reprezentanti ai domeniilor profesionale specifice liceului.

Invitații vor pune într-o nouă perspectivă rolul autoeducației, responsabilitatea pe care fiecare tânăr o are față de viitor si vor discuta despre cum trebuie sa se raporteze tinerii la un produs cultural, fie că e vorba de o clădire nouă în cartierul în care locuiesc, alegerea unui spectacol, vizionarea unui film sau a unei emisiuni de televiziune.

Cu Zebra la scoala este un proiect cultural cu si despre liceeni în cadrul Programului cultural « București, Oraș participativ » finantat de catre Primaria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Despre RFI Romania

RFI România rămâne o voce a analizei critice de calitate şi a dezbaterii autentice. Programele în limba română, difuzate în fiecare zi de la ora 7 până la ora 20, sunt concepute și realizate în comun de două redacții, una la București și alta la Paris. Știrile RFI România prezintă actualitatea într-un mod imparțial și serios printr-o abordare atentă, echilibrată, care pune accentul pe verificarea informațiilor și punerea lor în context.

RFI Romania poate fi ascultat în FM la București, Iași, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara şi Chișinău. Alte 60 de posturi de radio locale din țară preiau o parte din programe. Emisiunile pot fi ascultate in direct sau podcast si pe www.rfi.ro .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/cuzebralascoala1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/cuzebralascoala1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Proiectul La școală cu Zebra isi propune sa abordeze dimensiunea urban-culturală și importanța mediului în viața cotidiană si sa incurajeze dialogul dintre elevi și invitați. Liceenii vor asista la toate etapele de realizare și difuzare a emisiunii radio din studioul mobil instalat in liceu si vor fi co-proproducatorii emisiunii...

Preluat de la EVZ