„Am văzut dosarul, nu pot să vă dau niciun detaliu din dosar, dar pot să spun cu fermitate şi cu toată sinceritatea că nu sunt vinovată, că nu am încălcat legea – ambele hotărâri de Guvern sunt date cu respectarea legislaţiei. Consider că este un atac la Guvern, consider că este un atac la PSD, consider că este un atac pentru destabilizarea statului de drept şi a ordinii constituţionale. Voi veni la Comisia juridică şi îmi voi expune punctul de vedere”, a spus Plumb, la ieşirea de la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, unde a fost însoţită de un avocat, potrivit agerpres.ro.

Întrebată dacă dosarul Belina afectează imaginea Guvernului, Plumb a răspuns că nu, dar că s-a încercat acest lucru.

Klaus Iohannis IESE la ATAC la PSD: „Sevil Shhaideh și Rovana Plumb să-și dea DEMISIA”

„Consider că nu afectează (imaginea Guvernului – n.r.) dosarul Belina. Probabil că s-a încercat lucrul acesta”, a susţinut Plumb, reiterând faptul că nu îşi va da demisia din Guvern pentru că nu a încălcat nicio lege.

De asemenea, Plumb a precizat că fiecare dintre colegii săi parlamentari „va vota după cum îi va dicta conştiinţa”.

Ponta, LOVITURĂ pentru PSD: „Sevil Shhaideh și Rovana Plumb n-ar trebui să rămână în Guvern!”

Ea a mai declarat că nu a avut o discuţie privată pe tema acestui dosar cu premierul Mihai Tudose. „Toate discuţiile le-am purtat pe această temă numai în cadrul Biroului Permanent Naţional, cu domnul prim-ministru Tudose nu s-a discutat decât în cadrul şedinţei de Guvern. Nu pe acest subiect”, a punctat ministrul.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, să transmită Comisiei juridice solicitarea DNA privind urmărirea penală a deputatului PSD Rovana Plumb, comisia urmând să estimeze timpul necesar pentru întocmirea raportului.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Am văzut dosarul, nu pot să vă dau niciun detaliu din dosar, dar pot să spun cu fermitate şi cu toată sinceritatea că nu sunt vinovată, că nu am încălcat legea - ambele hotărâri de Guvern sunt date cu respectarea legislaţiei. Consider că este un atac la Guvern, consider...

Preluat de la EVZ