Artistul, ajuns la venerabila vârstă de 72 de ani, a murit în seara zilei de 26 septembrie. Directorul Teatrului Dramatic Elvira Godean, Cosmin Brehuță, a postat pe Facebook un mesaj de adio: „Bătrânii”, „Balera”,„Eu și iubita mea”, „Stress”, „Viața teatrală”, „Patul Oval”, „Un cuplu ciudat”, „O chestiune de afaceri”…. sunt spectacolele care au încântat publicul din Târgu Jiu în ultimii 11 ani ….mulțumim, Achille Roselletti, pentru toate aceste daruri și pentru bucuria de a fi împreună. „Da capo… rifacciamo !”

Un mesaj a avut și Federația Italiană de Teatru Amator: “Ne amintim cu toţii de figura lui Ahile. Aproape de familia şi prietenii lui de la Academia dei Riuniti di Umbertide”.

Regizorul Achille Roselletti a adus la Târgu Jiu, de-a lungul timpului, spectacole care au fost savurate de publicul gorjean, piesele jucându-se cu sala plină.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artistul, ajuns la venerabila vârstă de 72 de ani, a murit în seara zilei de 26 septembrie. Directorul Teatrului Dramatic Elvira Godean, Cosmin Brehuță, a postat pe Facebook un mesaj de adio: „Bătrânii”, „Balera”,„Eu și iubita mea”, „Stress”, „Viața teatrală”, „Patul Oval”, „Un cuplu ciudat”, „O chestiune de afaceri”.......

Preluat de la EVZ