Tânărul în vârstă de 27 de ani, care a fost grav rănit în timpul incendiului puternic de la fabrica din Orăștie, a murit, ieri, la Spitalul Județean Timișoara, în urma unui stop cardiorespirator.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a declarat că tânărul a murit, în jurul orei 15.00, pe Secția de Chirurgie Plastică a unității medicale, unde era internat cu arsuri pe 85% din suprafața corpului.

„Pacientul a murit în această după-amiază (ieri– n.r). După toate medicamentele, eforturile, din păcate, din cauza complexității și gravității leziunilor a decedat. La internare avea peste 85% arsuri suprafață corporală. Din păcate, cu toate eforturile depuse de colectivul de medici de la Chirurgie Plastică, a făcut stop cardiorespirator și s-a constatat decesul”, a afirmat medicul Marius Craina.

Cinci persoane au fost rănite, în data de 12 septembrie, în urma unei explozii urmate de incendiu la o firmă de vopsele din municipiul Orăștie, județul Hunedoara.

Incendiul a izbucnit la o hală cu o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați în care se aflau depozitate uleiuri foarte ușor inflamabile, pompierii reușind să stingă flăcările după 18 ore.

În urma incendiului, un bărbat de 27 de ani a suferit arsuri de gradul 3 și 4 pe 80% din suprafața corpului, fiind transportat la Spitalul Județean Timișoara.

Sursă foto: glasul-hd.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-tanar-de-27-de-ani-care-a-supravietuit-unui-incendiu-a-murit-in-spital-42635.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-tanar-de-27-de-ani-care-a-supravietuit-unui-incendiu-a-murit-in-spital-42635-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv