În loc să fie într-o biserică, așa cum ar fi fost normal, icoana, adusă de o călugăriță, a ajuns atacția principală a Muzeului Kitschului din București. 

Vestea a ajuns totuși la unii oameni cu frica lui Dumnezeu. O credincioasă îşi face cruci lângă icoane, după care se apleacă la paharul cu… aşa-zise lacrimi… şi îmbibă acolo o bucată de vată, cu care să se şteargă apoi pe corp în speranţa că Fecioara Maria va face minuni. 

În acelaşi timp,  doi bătrâni, s-au mirat îndelung lângă icoană, au studiat fenomenul pe toate părţile… dar parcă nu le vină să creadă că în pahar sunt chiar lacrimile Maicii Domnului, informează Kanal D. 

Reprezentanții muzeului sunt foarte încântați de icoana care le umple buzunarele de bani, căci toți care vin să o vadă trebuie să plătească o taxă la intrare. Icoana are și o poveste interesantă. Călugărița care a adus susține că „minunea” provine direct de la Muntele Athos. 

„Sunt două tipuri de oameni, credem noi. Unii care au o revelaţie şi cred în minuni şi cei care nu cred în minuni. Noi suntem echidistanţi şi doar expunem. Au venit creştini la noi în muzeu care s-au lăsat picuraţi de lacrimile icoanei”, spune o reprezentată a muzeului. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/icoana-kitch.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/icoana-kitch-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
În loc să fie într-o biserică, așa cum ar fi fost normal, icoana, adusă de o călugăriță, a ajuns atacția principală a Muzeului Kitschului din București. Vestea a ajuns totuși la unii oameni cu frica lui Dumnezeu. O credincioasă îşi face cruci lângă icoane, după care se apleacă la paharul...

Preluat de la EVZ