Un bărbat a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un TIR. Potrivit lugojinfo.ro, nenorocirea s-a produs în apropiere de Gavojdia, județul Timiș.

Primele cercetări făcute de polițiști indică faptul că șoferul autoturismului s-a implicat într-o depășire și nu a mai reușit să se încadreze pe sensul sau de mers fiind lovit în plin de autotrenul care circulă regulamentar.

În urmă impactului violent dintre cele două vehicule, autoturismul a fost cuprins de flăcări. Până la sosirea pompierilor bărbatul și-a dat ultima suflare.

Deocamdată victima nu a fost identificată, polițiștii reușind să afle doar că autoturismul este înmatriculat temporar în județul Caraș Severin și există posibilitatea că el să fi fost împrumutat.

Polițiștii vor extinde cercetările pentru a află cine se află la volan urmând să continue anchetă care să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Sursă foto/video: lugojinfo.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-o-masina-a-luat-foc-dupa-ce-a-intrat-intr-un-tir-soferul-a-ars-de-viu-video-42685.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-o-masina-a-luat-foc-dupa-ce-a-intrat-intr-un-tir-soferul-a-ars-de-viu-video-42685-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv