Poliția este în alertă deoarece bărbatul din Germania a oferit indicii ce au condus la confiscarea a cinci produse pentru bebeluși altera într-un email trimis autorităților.

„Luăm aceste ameninţări în serios, deoarece infractorul a plasat săptămâna trecută, înainte de închidere, cinci produse otrăvite în magazine la Friedrichshafen”, a declarat procurorul Alexander Boger într-o conferinţă de presă.

Produsele otrăvite au fost deja confiscate de poliție. Acestea conțineau etilenglicol, un compus organic ce se găsește în antigel și lichid de frână, ce poate fi mortal dacă este consumat în cantități importante și absența tratamentului medical.

„Nu există vreun motiv de panică, de provocare a isteriei. Este necesar să fim atenţi în zilele următoare şi să-l identificăm cât mai rapid”, declarat vicepreședintele poliției din Konstanz, Uwe Sturmer, conform B1.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Poliția este în alertă deoarece bărbatul din Germania a oferit indicii ce au condus la confiscarea a cinci produse pentru bebeluși altera într-un email trimis autorităților.„Luăm aceste ameninţări în serios, deoarece infractorul a plasat săptămâna trecută, înainte de închidere, cinci produse otrăvite în magazine la Friedrichshafen”, a declarat procurorul...

Preluat de la EVZ