Anna Lesko, o superbă barabeancă, a vorbit desprea relaţia sa cu Dj Vinnie şi despre faptul că viaţa lor intimă este mai bnă ca niciodată.

„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul…cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui.

Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e ok. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

„Suntem foarte activi din acest punct de vedere”. Ea şi Dj Vinnie se iubesc de 7 ani şi sunt împreună constant, atât acasă, cât şi pe scenă. Cu toate acestea, Anna Lesko a dezvăluit că într-o relaţie este, totuşi, nevoie şi de spaţiu.

Revenind la dezvăluirile despre sex, artista a recunoscut că încă apelează la jocuri sexuale în intimitate şi că relaţia lor intimă nu s-a „plafonat” nici acum. Anna Lesko a mărturisit că este destul de posesivă, dar că o incită când se uită alte femei la iubitul ei, mai ales că el „este foarte frumuşel şi merge ţanţoş”, scrie Cancan.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Anna Lesko, o superbă barabeancă, a vorbit desprea relaţia sa cu Dj Vinnie şi despre faptul că viaţa lor intimă este mai bnă ca niciodată.„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul...cu...

Preluat de la EVZ