Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bălcești, județul Vâlcea, a fost reținut după ce a amenințat cu bătaia doi polițiști; el tocmai fusese eliberat dintr-un penitenciar, unde ispășise o pedeapsă tot pentru ultraj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că bărbatul s-a dus, joi, la Poliția Bălcești, unde a afirmat că va recurge la acte de violență față de doi polițiști din cadrul secției, care nu se aflau în acel moment la sediul postului.

Bărbatul ieșise din închisoare de două zile, unde ispășise o condamnare tot pentru fapte de ultraj. Mai mult, inițial, pe numele său au fost întocmite trei dosare penale pentru fapte de ultraj, care ulterior s-au conexat.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești s-a înregistrat un dosar penal pentru amenințare, față de bărbatul în cauză fiind emis un mandat de aducere, pentru a fi audiat la sediul parchetului. În urma activităților desfășurate, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, bărbatul a fost depistat și condus la sediul parchetului pentru audieri”, a declarat Gabriel Popescu.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus măsura reținerii, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești, cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/barbat-eliberat-de-doua-zile-din-inchisoare-retinut-dupa-ce-a-amenintat-cu-bataia-doi-politisti-42684.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/barbat-eliberat-de-doua-zile-din-inchisoare-retinut-dupa-ce-a-amenintat-cu-bataia-doi-politisti-42684-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv