Bianca Drăgușanu și Victor Slav pare să aibă din nou probleme. Chiar dacă sunt colegi de muncă, blonda a mărturisit că drumurile lor nu prea se intersectează astfel că cei doi stau mai mult separaţi.

Chiar și așa, cei doi sunt pregătiți pentru orice sacrificiu, mai ales că acum au și un copil împreună. “Sâmbătă, după emisiune, Victor a spus: ‘Hai să plecăm amândoi, numai noi doi’. Am protestat, cum să lăsăm copilul acasă? ‘Măi femeie, avem nevoie de timp doar pentru noi!’ Asta m-a trezit, are dreptate. Să ştiţi că aşa este! Deşi aveţi copii, familie, trebuie să îi dedicaţi partenerului timp şi atenţie.

Acum asta nu înseamnă să exageraţi! Dar o seară romantică după ce a adormit copilul, un film, aşa, bătrâneşte, o conversaţie la un pahar de vin!”, a spus Bianca Drăguşanu la TV. 

La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la filmările pentru o ediţie specilă a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se difuza de Revelion la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului următor, la Starea Civilă a sectorului 3, au avut o nuntă de vis, dar au divorţat câteva luni mai târziu, în urma unui scandal cu amanți la Paris.

S-au căsătorit la nici un an după ce s-au cunoscut, au divorțat cu scandal la numai câteva luni după nunta de vis, s-au împăcat, au devenit părinți și și-au schimbat cu totul prioritățile. Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai vor să audă de emisiuni în care să le fie analizată viața pas cu pas și nici nu se grăbesc să treacă din nou pe la ofițerul Stării Civile.

rootstireaActualitate/Esential
Bianca Drăgușanu și Victor Slav pare să aibă din nou probleme. Chiar dacă sunt colegi de muncă, blonda a mărturisit că drumurile lor nu prea se intersectează astfel că cei doi stau mai mult separaţi.Chiar și așa, cei doi sunt pregătiți pentru orice sacrificiu, mai ales că acum au...

Preluat de la EVZ