Cel puțin 21 de oameni au murit și peste 30 de persoane au fost rănite în urma unei busculade creată pe un pod din gara Ephinstone din Mumbai, India, relatează The Independent.

Poliția locală a confirmat numărul deceselor și a precizat că îmbulzeala a fost generată de un zvon conform căruia un pasaj pietonal s-a prăbușit, iar în rândul oamenilor s-a instaurat panica în încercarea de a părăsi zona.

Anil Saxena, purtătorul de cuvânt al gării Ephinstone, a afirmat că podul pe care a avut loc busculada era foarte aglomerat de oamenii care au încercat să se adăpostească de ploile masive, ei încercând să părăsească zona în același timp. Saxena a adăugat că a fost demarată o anchetă.

Busculadele de acest gen sunt destul de frecvente în India, ținând cont de nivelul mare de aglomerație din centrele urbane și de precarele măsuri de siguranță și de control al mulțimilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/busculada-in-mumbai-cel-putin-21-de-oameni-au-murit-dupa-ce-s-au-grabit-sa-paraseasca-o-gara-aglomerata-42672.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/busculada-in-mumbai-cel-putin-21-de-oameni-au-murit-dupa-ce-s-au-grabit-sa-paraseasca-o-gara-aglomerata-42672-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv