„Dacă venea un scelerat și îi lua copilul din brațe și dădea cu el de pământ? (…) Cum aruncă țigăncile alea cu fuste, cu pruncii când vin jandarmii să le taie legătura nașpa la curent”, a spus Ciutacu.

CNCD a decis să-l sancționeze pe prezentatorul Tv cu un avertisment și l-a obligat să publice un rezumat al hotărârii în presa națională.

Pe contul său de Facebook Victor Ciutacu a postat un mesaj dur la adresa CNCD:

“CNCD l-a sancționat, cu avertisment, printr-o hotărâre care încă nu i-a parvenit oficial, pe evreul Ciutacu, la sesizarea Centrului Filia (finanțat, printre alții, de Soros), cu avertisment și publicarea în presa națională a unui rezumat al deciziei, pentru discriminarea multiplă a femeilor rome. Concret, evreul Ciutacu a fost acuzat că a vorbit despre țigăncile cu fuste care dau cu plozii în jandarmi când vin ăia să taie legăturile nașpa la rețeaua națională de curent electric”, notează Ciutacu pe Facebook.

„Iar sinecuriștii de la CNCD (în frunte cu liberala angajată numai la stat Teodora Bertzi și cu udemeristul lipit și el la sânul generos și prea-plin al aceluiași stat Csaba Asztalos Ferenc) au hotărât că așa e, au vrut să-l amendeze (dar nu le-a ieșit la vot) și cică a fost agravantă sintagma “cu fuste”, mai scrie jurnalistul.

„Deci de azi încolo vă rog să vă considerați informați prin rezumatul pe care tocmai l-am postat în presa (inter)națională numită facebook și vă rog să vă adresați cu “evreul care discriminează țigăncile cu fuste”. Dacă vreți să vă delectați, pe larg, cu justificarea mulților bani pe care-i cheltuie statul ca să-și hrănească clientela politică de toate culorile, apăsați pe link” – a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
„Dacă venea un scelerat și îi lua copilul din brațe și dădea cu el de pământ? (…) Cum aruncă țigăncile alea cu fuste, cu pruncii când vin jandarmii să le taie legătura nașpa la curent”, a spus Ciutacu.CNCD a decis să-l sancționeze pe prezentatorul Tv cu un avertisment și...

Preluat de la EVZ