Circulația pe podul Cumpenei, cunoscut de către constănțeni drept podul de la Butelii, se va desfășura în continuare pe un singur sens cu restricțiile existente. Asta pentru că lucrările au fost întrerupte de Primăria Constanța.

Pe măsură ce lucrările au înaintat și decopertarea a continuat, s-a văzut că era necesară o revizuire a proiectului tehnic. Adică lucrurile erau mai serioase. Ați văzut, a durat foarte mult actualizarea proiectului tehnic, firma are ordin de sistare; din momentul în care ne-a semnalat aceste neconcordanțe între proiectul tehnic și realitatea din teren noi am dat ordin de sistare.

În nici un caz lucrarea nu se va termina anul acesta, este exclus. Sper, cu eforturi din partea constructorului și a întregii echipe de proiect, să finalizăm proiectul până la mijlocul verii viitoare’, a declarat astăzi primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Potrivit primarului Constanței, dacă totul decurge bine, podul de la Butelii va fi funcțional la întreaga capacitate abia în vara anului următor. Reamintim că lucrările de reabilitare au început în primvara acestui an, iar primarul Decebal Făgădău spunea atunci că se vor finaliza în maximum 12 luni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/constanta-lucrarile-la-podul-de-la-butelii-oprite-am-dat-odin-de-sistare-exclus-sa-terminam-anul-acesta-42695.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/constanta-lucrarile-la-podul-de-la-butelii-oprite-am-dat-odin-de-sistare-exclus-sa-terminam-anul-acesta-42695-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv