4 tone de motorină au confiscat polițiștii Secției Transporturi, în urma unor percheziții făcute la locuințele unor suspecți de furt.

Ancheta a fost demarată după ce, cu 3 zile în urmă, doi bărbați au fost prinși în timp ce furau produs petrolier de la două nave care tranzitau Dunărea. Când au căzut în mâna polițiștilor, aceștia apucaseră să sustragă deja 800 de litri de motorină.

Oamenii legii au descins la domiciliile hoților dar și la locuințele a trei complici, din localitatea Dunăreni și au descoperit 4 tone de motorină, depozitată în butoaie, pe care aceștia intenționau probabil să o vândă.

Totodată  anchetatorii au mai confiscat o barcă, cinci motoare de barcă, trei plase de pescuit tip setcă monofilament, precum și bani. Cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zil, sub acuzația de furt. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/perchezitii-patru-tone-de-motorina-confiscate-de-politisti-42677.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/perchezitii-patru-tone-de-motorina-confiscate-de-politisti-42677-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv