Se pare că Ioan Beşa a fost găsit în celula sa fără suflare, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Totuși, cadavrul bărbatului se afla într-o poziție ciudată. 

Potrivit unor surse, Beșa ar fi fost găsit pe burtă, legat atât de mâini cât și de picioare. Site-ul Botoşăneanul a relatat încă din ziua morţii lui Ioan Beşa că acesta se afla într-o poziţie ciudată, cu picioarele legate spre spate.

Pe 20 iulie 2017, Ioan Beşa, domiciliat în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, în doar 50 de secunde, l-a atacat pe poliţistul Sorin Vezeteu, aflat pe peronul gării Burdujeni – Suceava, în trei rânduri şi i-a aplicat nu mai puţin de 40 de lovituri de cuţit. El a declarat, ulterior, că a vrut să se răzbune pe polițiști deoarece a fost închis într-un penitenciar din Germania.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Ioan Beşa, de 23 de ani, din comuna Valea Moldovei, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj cu referire la infracţiunea de omor calificat.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Se pare că Ioan Beşa a fost găsit în celula sa fără suflare, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Totuși, cadavrul bărbatului se afla într-o poziție ciudată. Potrivit unor surse, Beșa ar fi fost găsit pe burtă, legat atât de mâini cât și de picioare....

Preluat de la EVZ