Potrivit Libertatea.ro “Eric, unul dintre cei cinci frați ai lui Ricky Martin care locuiesc în Puerto Rico, e de negăsit de la trecerea furtunii devastatoare. Toți ceilalți sunt bine, au reușit să se adăpostească, în schimb Eric e dat dispărut de două săptămâni. Locuința lui a fost devastată de rafalele de vânt dar trupul lui nu a fost găsit. Rudele lui Ricky Martin l-au căutat la spitale și la morgile improvizate din Puerto Rico, însă nici urmă de el”.

Vă redăm mesajul integral al artistului:

“Sunt frustrat, nu am mai putut vorbi cu fratele meu, nu ştiu unde este. Nu știu dacă mai e în viață. Şi ştiu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulţi oameni care trăiesc în alte ţări, sau chiar pe insulă, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauza problemelor cu telecomunicaţiile. Însă vreau să va spun că sunt fericit şi recunoscător pentru toată dragostea pe care am primit-o pe YouCaring  – site-ul unde cântăreţul a pus bazele unui fond de ajutorare a victimelor din Puerto Rico. Ne-am atins obiectivul, însă este nevoie de mult mai mult pentru că sunt multe lucruri de făcut. Încă mai avem nevoie de ajutor. Un dolar pe care îl donaţi este un dolar pe care îl donăm victimelor” a scris vedeta pe contul de socializare.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit Libertatea.ro 'Eric, unul dintre cei cinci frați ai lui Ricky Martin care locuiesc în Puerto Rico, e de negăsit de la trecerea furtunii devastatoare. Toți ceilalți sunt bine, au reușit să se adăpostească, în schimb Eric e dat dispărut de două săptămâni. Locuința lui a fost devastată de rafalele...

Preluat de la EVZ