“Nu am citit acest denunţ, nici nu vreau să îl citesc. Înţeleg frustrarea domnului Sandu. Până la urmă, din acest dosar Microsoft pornit cu mare tam-tam în campanie prezidenţială din 2014, că e cel mai mare dosar, cu 80 de persoane, cu 9 miniştri şi patru guverne, vedem că au fost arestaţi patru fraieri: lotul Dorin Cocoş. Am spus atunci şi spun şi acum că miza a fost afectarea rezultatului campaniei şi rezultatului meu în alegerile din 2014. A fost o bătălie pe viaţă şi pe moarte”, a declarat în faţa presei.

Elena Udrea mai subliniază că Gabriel Sandu, nu avea obligaţii faţă de PDL Bucureşti, ci strict faţă de organizaţia care l-a propulsat, adică cea din Prahova.

“Înţeleg frustrarea domnului Sandu. Gabriel Sandu e supărat şi încearca sa arunce în toată lumea. Ce nevoie era să fac presiune asupra lui Gabriel Sandu când a ajuns în functie prin susţinerea organizaţiei din Prahova? Dacă avea obligaţii, avea către acea organizaţie, avea o relaţie foarte bună cu conducerea partidului şi a Guvernului. Ce nevoie avea să fac presiuni?”, a mai afirmat Elena  Udrea.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
'Nu am citit acest denunţ, nici nu vreau să îl citesc. Înţeleg frustrarea domnului Sandu. Până la urmă, din acest dosar Microsoft pornit cu mare tam-tam în campanie prezidenţială din 2014, că e cel mai mare dosar, cu 80 de persoane, cu 9 miniştri şi patru guverne, vedem că...

Preluat de la EVZ