Schimbul de mesaje între Claus Jørstad, victima scaunului şi reprezentantul de la IKEA este savuros:

Bărbatul din Norvegia avea nevoie de un scaun pentru a-l așeza în cabina de duș, accesoriu de maximă necesitate după ce suferise o accidentare la genunchi și nu se ținea prea bine pe propriile picioare.

Iată ce povesteşte Claus: “Așezat pe scaun am remarcat că s-a produs un accident. M-am aplecat să văd ce mama naibii se întâmplase și nu mi-a venit să cred ochilor: am realizat că mica mea nucă se scursese printr-o gaură scaunului”, scrie Claus Jørstad, eroul acestor rânduri în plângerea adresată IKEA.

Oricum ar fi dorit să le zică, lucrurile erau clare pentru Claus Jørstad, era în belea. Și pe măsură ce timpul trecea și apa ce curgea din duș se încălzea, beleaua devenea și mai mare, odată cu temperatura corpului testiculele sale își măreau dimensiunile, unul dintre ele înțepenindu-se într-o gaură a scaunului, făcându-i imposibilă orice mișcare.

Nu s-a panicat… “Cum era clar că nu mă mai puteam mișca, am încercat să mă gândesc la o soluție pentru a ieși din această mizerie. După ce m-am tot gândit, întorcând problema pe toate fețele, am realizat ceea ce părea clar de la început, nu aveam nicio idee despre cum am să scap“, deapănă în continuare Claus povestea vieții sale.

Din fericire, soluția a venit singură. “Apa dușului a început să se răcească, am început să tremur. Apa era din ce în ce mai rece, chiar mai rece decât zâmbetul soacrei mele atunci când m-am însurat cu fiica ei”, spune Claus. Dar odată cu apa rece și testiculele au început să se micșoreze, cel captiv eliberându-se fericit din captivitate.

 IKEA a răspuns, tot pe Facebook, plângerii norvegianului de 45 de ani, căsătorit, tată a trei copii

“Hei Claus, îți recomandăm în primul rând să scoți scaunul de sub duș, dar dacă ții totuși mult la această idee, și-l păstrezi acolo, asigură-te că vei fi îmbrăcat cât se poate de adecvat pentru excursia ta la mare”, i-au scris suedezii, cu ceva simț al umorului”, potrivit 3dots.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Schimbul de mesaje între Claus Jørstad, victima scaunului şi reprezentantul de la IKEA este savuros:Bărbatul din Norvegia avea nevoie de un scaun pentru a-l așeza în cabina de duș, accesoriu de maximă necesitate după ce suferise o accidentare la genunchi și nu se ținea prea bine pe propriile picioare.Iată...

Preluat de la EVZ