Klaus Iohannis a declarat că până acum niciun pachet de propuneri pentru viitorul UE nu a fost acceptat, motiv pentru care liderii europeni au decis să se întâlnească pentru acestă şedinţă.

„Abordarea mea de aseară și o să continui acest lucru și astăzi este să aducem cetățeanul mai aproape de Uniunea Europeană.

Oricum am început să ne pregătim de alegerile europene și noi trebuie să găsim ceva, să facem ceva în așa fel încât să fim mai aproape de cetățeanul. Bruxelles-ul este privit de mulți ca un aparat rigid, un aparat tehnic.

Credeți că se întâlnesc 28 de lideri naționali toți pot fi de acord cu un pachet sau altul. Aceste pachete sunt bune, dar trebuie să discutăm.

Niciun pachet nu a găsit mai mulți sau mai puțini adepți. Toate propunerile trebuie bine gândite și judecate. Tebuie să gândim toate soluțiile, în așa fel încât să adoptăm cel mai bun pachet. Am convenit cu toții că cel mai bine este să nu plecăm de la tehnicalități. Acestea vor putea fi discutate în etapa doi sau trei”, a declarat Klaus Iohannis, la Tallinn, conform ProTV.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Klaus Iohannis a declarat că până acum niciun pachet de propuneri pentru viitorul UE nu a fost acceptat, motiv pentru care liderii europeni au decis să se întâlnească pentru acestă şedinţă.„Abordarea mea de aseară și o să continui acest lucru și astăzi este să aducem cetățeanul mai aproape de...

Preluat de la EVZ