Multe fete au depus jurământul la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul unui eveniment care a marcat cel mai numeros număr de studenți, din ultimii ani. Pe fondul numărului mare de posturi vacante din MAI, anul acesta au depus jurământul 573 de studenţi. Dintre aceștia, 384 sunt băieţi şi 189 sunt fete.

Sunt 290 de studenți la Facultatea de Poliţie, 115 la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, 70 la Facultatea de Poliţie de Frontieră, 50 la Facultatea de Jandarmi și 48 la Facultatea de Pompieri.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în prezența colonelului Gheorghe Nucu Marin, secretar de stat în cadrul MAI, diplomaţi, inspectori generali din cadrul ministerului, şefi de direcţii şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor publice. La invitația conducerii Academiei de Poliție, la ceremonie a participat șe diroctorul executiv al Editurii Evenimentul și Capital, Virgil Munteanu.

„În calitate de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne îmi pun mari speranţe în potenţialul acestei generaţii şi îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să îşi asume cu responsabilitate calea aleasă! Avem nevoie de suflul nou pe care îl puteţi aduce acestui minister, de forţa şi entuziasmul care vă caracterizează”, le-a transmis Gheorghe Nucu Marin noilor studenţi ai Academiei.


Acesta le-a adresat felicitări şi din partea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru decizia de a urma o carieră în MAI.
Secretarul de stat s-a referit şi la măsurile pe care conducerea MAI a fost nevoită să le ia în ceea ce priveşte partea de formare din instituţiile proprii de învăţământ, având în vedere deficitul de personal cu care se confruntă ministerul.

Rectorul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, Daniel-Costel Torje, le-a adresat, la rândul său, un mesaj tinerilor studenţi.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/juramant-academia-de-politie-2017-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/juramant-academia-de-politie-2017-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Multe fete au depus jurământul la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul unui eveniment care a marcat cel mai numeros număr de studenți, din ultimii ani. Pe fondul numărului mare de posturi vacante din MAI, anul acesta au depus jurământul 573 de studenţi. Dintre aceștia, 384 sunt...

Preluat de la EVZ