Unul dintre „clienții” preferați ai acestuia, Răzvan Alexe, a dezvăluit detalii incredibile despre modul în care acesta își exercita atribuțiile de serviciu.

Răzvan Alexe a declarat că procurorul Portocală l-a forțat să depună un denunț împotriva familiei Cosma, iar scopul lui Negulescu era să ajungă în patul deputatei Andreea Cosma.

“Eu nu am făcut niciodată un denunţ în faţa familiei Cosma. Eu mi-am recunoscut faptele mele. Atât. În faţa instanţei am spus că nu am dat niciodată bani lui Mircea Cosma. De când am fost arestat, în noiembrie 2013, am fost obligat să mă duc la audieri. Mi-a spus că dacă îi spun ceva efervescent de Vlad Cosma sau Mircea Cosma s-ar putea să nu mă cazeze la Câmpina”, a declarat Alexe în direct la România TV.

„Denunţătorul meu este un domn de la o societate de drumuri din Prahova.  A dat denunţul după ce fiul acestuia era anchetat cu cătuşele pe masă. A dat denunţul în acest fel. Identităţile protejate au fost ca să pot să declar ceva nereal. Ca să nu fie combătută declaraţia în instanţă. Lui Negulescu îi place să facă glume. Dacă judecătorul Marin nu ţi-a dat mandat de arestare prventivă, la al doilea dacă iau o maimuţă şi îi tai coada şi o duc la tribunalul prahova tot îţi dă mandat. Cânta că îl mă arestează pe mine şi că se caţără la Mircea Cosma şi pe urmă sare în patul pisicii Andreea Cosma”, a mai precizat Alexe, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Alexe a mai dezvăluit că toată lumea știa că Negulescu se duce cu bomboane la Andreea Cosma și că o curta.

“Şi ţiganii din oraş, preferaţii lui, ştiau că se duce cu bomboane la biroul ei notarial. S-a dus cu un buchet de flori să o ceară de nevastă. Îl interesa Andreea Cosma, dar i se cerea căderea lui Mircea Cosma şi m-au folosit pe mine. O lună m-a disperat să spun ceva de Sebastian Ghiţă. Mi-a spus că el cu Ghiţă sunt ca un tren de cale ferată. Două şine care nu se întâlnesc niciodată”, a mai spus Alexe.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Unul dintre „clienții” preferați ai acestuia, Răzvan Alexe, a dezvăluit detalii incredibile despre modul în care acesta își exercita atribuțiile de serviciu.Răzvan Alexe a declarat că procurorul Portocală l-a forțat să depună un denunț împotriva familiei Cosma, iar scopul lui Negulescu era să ajungă în patul deputatei Andreea Cosma.'Eu...

Preluat de la EVZ