Show total făcut de un bărbat în centrul Piteștiului. Acesta s-a dezbrăcat în stradă deși afară nu erau mai mult de 9 grade și când a venit un echipaj de poliție să îl ridice de acolo s-a opus. Mai mult chiar a pălmuit unul dintre agenți.

Un bărbat, în jur de 40 de ani, s-a dezbrăcat chiar în centrul orașului Pitești, lângă teatru. Un trecător l-a filmat și altul a anunțat poliția. Un echipaj de poliție a ajuns imediat la fața locului și agenții au încercat să îl bage în mașină, dar bărbatul s-a opus.

Mai mult bărbatul a și pălmuit unul dintre agenți. Astfel că a fost nevoie și de intervenția jandarmilor pentru a-l imobiliza și a-l duce la secția de psihiatrie a Spitalului județean.

Politiștii încearcă să afle cine e bărbatul, pentru că este necooperant și intuiesc faptul că este vorba despre un bolnav psihic, dar deocamdată nu au nicio sesizare privind dispariția vreunei persoane.

Sursă video: Romania TV

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/scandal-in-strada-politist-luat-la-palme-de-un-barbat-gol-pusca-video-42678.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/scandal-in-strada-politist-luat-la-palme-de-un-barbat-gol-pusca-video-42678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv