Autoritățile din statul american California analizează posibilitatea interzicerii vehiculelor cu ardere internă, atât cele cu motoare diesel, cât și pe benzină, în scopul reducerii poluării, informează presa americană.

Un membru al Parlamentului statului California, Phil Ting, lucrează la un proiect de lege care prevede interzicerea comercializării mașinilor noi care au motoare cu ardere internă după anul 2040. Politicianul democrat din San Francisco argumentează că este absolut necesar ca șoferii din California să achiziționeze vehicule electrice, pentru reducerea poluării.

Piața merge în această direcție. Întreaga lumea merge în această direcție. La un moment dat, trebuie să fie stabilit un obiectiv și un termen“, a explicat Phil Ting, citat de site-ul Sacbee.coms.

Autoritățile din California au anunțat deja un plan care prevede introducerea a 1,5 milioane de vehicule cu motoare hibride sau electrice până în anul 2025. Parlamentarul Phil Ting este unul dintre politicienii din California care cer măsuri de stimulare a cumpărării vehiculelor electrice.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/sua-masinile-pe-motorina-si-benzina-ar-putea-fi-interzise-in-california-42694.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/sua-masinile-pe-motorina-si-benzina-ar-putea-fi-interzise-in-california-42694-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv