Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a semnalat azi că ar putea introduce amendamente la Legea educației, la nivelul standardelor limbilor minorităților, după discuții cu partenerii europeni.

Noua Lege a educației nu trebuie să îndepărteze Ucraina de Europa, ci, dimpotrivă, să o apropie; din ce am înțeles, Ministerul Educației a transmis deja argumentele mele Consiliului Europei și Comisiei de la Veneția. Am cerut Ministerului să nu aibă o abordare pasivă, ci să susțină activ punctul nostru de vedere privind drepturile obligatorii ale minorităților naționale; voi insista și ca rezultatele acestor discuții să fie luate în considerare pentru nivelul secundar, în noua versiune a Legii educației“, a declarat vineri Petro Poroșenko, potrivit agenției Tass.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/ucraina-porosenko-ar-putea-modifica-legea-educatiei-dupa-discutiile-cu-parteneri-europeni-42688.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/ucraina-porosenko-ar-putea-modifica-legea-educatiei-dupa-discutiile-cu-parteneri-europeni-42688-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv