Un tânăr de 34 de ani și-a pus capăt zilelor într-un mod șocant și brutal, electrocutându-se în zona inimii, după ce soția a dat divorț.

Potrivit informatiata.ro, bărbatul a fost găsit în dormitorul casei sale, fără suflare, întins pe pat cu fața în sus. La nivelul pieptului a fost identificată o curea elastică sub care se afla un cablu electric dezizolat, care era în priză, sub tensiune la 220 Volți.

Sub curea, în dreptul inimii, a fost identificată o arsură de culoare violacee, arsură rezultată în urma contactului cu firele dezizolate sub tensiune și marca de intrare a curentului electric. Când a fost găsit cadavrul, cablul respectiv era încă sub tensiune.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au demarat cercetări. Din audierile cunoscuților a reieșit că bărbatul era de mai mult timp în depresie din cauză că se află în plin proces de divorț, cu soția sa. De altfel, el s-a exprimat în mai multe rânduri, că dacă va divorța viața lui nu mai are rost.

Polițiștii au luat legătura prin telefon cu soția acestuia, care a declarat faptul că în seara zilei de 26 septembrie, în jurul orei 22.00, a fost sunată de soț să renunțe la divorț, urmând să se deruleze ultimul termen din proces, dar ea nu a fost de acord cu acest lucru.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de uciderea din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-tanar-s-a-sinucis-electrocutandu-se-in-zona-inimii-dupa-ce-sotia-a-intentat-divort-42676.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-tanar-s-a-sinucis-electrocutandu-se-in-zona-inimii-dupa-ce-sotia-a-intentat-divort-42676-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv