Atmosfera la Dinamo este foarte tensionată, după ce „câinii” au pierdut două meciuri consecutive, cu FCSB (0-1) și cu gruparea Concordia Chiajna (scor 2-3). Vestiarul este măcinat de diverse scandaluri izbucnite între fotbaliști, dar antrenorul Vasile Miriuță spune că grupul rămâne unit. El recunoaște, însă, că, la fel ca și la alte formații, există „bisericuțe”, ce țin de relațiile de prietenie dintre jucători.

„Nu sunt probleme în vestiar, nu știu de unde au apărut aceste informații. Suntem un grup unit, trebuie să fim așa pentru că altfel nu avem nicio șansă. Într-adevăr, discuții vor fi tot timpul când nu merge treaba, dar le-am explicat aseară băieților că trebuie să fim uniți ca să putem aduce victorii una după alta. Bisericuțe sunt peste tot, indiferent unde am fost, asta pentru că unii jucători sunt prieteni între ei. Important este ca pe teren să fim cei mai buni prieteni. Mai avem 10 etape și trebuie să facem multe puncte pentru a încheia în primele 6 locuri”, a spus Miriuță.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Atmosfera la Dinamo este foarte tensionată, după ce „câinii” au pierdut două meciuri consecutive, cu FCSB (0-1) și cu gruparea Concordia Chiajna (scor 2-3). Vestiarul este măcinat de diverse scandaluri izbucnite între fotbaliști, dar antrenorul Vasile Miriuță spune că grupul rămâne unit. El recunoaște, însă, că, la fel ca...

Preluat de la EVZ