Un accident grav s-a petrecut în cursul nopții trecute în județul Constanța: un șofer tânăr, de 24 de ani, a încetat din viață.

Accidentul a avut loc în zona stațiunii Olimp – restaurant Lacul Racilor. În urma unui apel primit la numărul de urgențe 112, care anunța că o persoană este încarcerată, spre locația respectivă a plecat, de la Secția Mangalia, o autospecială cu modul de descarcerare însoțită de trei subofițeri.

Pompierii au reușit să scoată victima dintre tablele autoturismului avariat, dar medicii nu au putut decât să constate decesul șoferului, un tânăr de 24 de ani.

Acesta era singur în mașină în momentul producerii accidentului și, din primele cercetări, se pare că a pierdut controlul volanului iar autoturismul a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea străzii.

Prietenii săi spun că tânărul a consumat alcool într-un club înainte de a se sui la volan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-grav-in-judetul-constanta-un-tanar-de-20-de-ani-baut-si-a-pierdut-viata-42702.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-grav-in-judetul-constanta-un-tanar-de-20-de-ani-baut-si-a-pierdut-viata-42702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv