Fosta șefă a AEP a depus un memoriu la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), în care acuză că procurorii i-au pus în față un denunț gata făcut.

„Denunțul trebuia făcut atunci, pe loc, de față cu toată lumea. În momentul în care mi s-a dat acel denunț, ei puteau să mai aibă o copie. În momentul în care trebuia să scriem despre el, eu am spus că nu pot să îmi asum asemenea lucruri”, a spus Ana Maria Pătru. 

După ce fosta şefă AEP, Ana Maria Pătru, a declarat că reprezentanții DNA Ploiești i-au sunat copilul pentru a o cita să se prezinte la sediul Parchetului, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu.

Ana Maria Pătru a demostrat, la sosirea la DNA Ploieşti, că procurorii  i-au sunat copilul la şcoală pentru a o cita pe ea la sediul Parchetului. „(…) şi s-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul la şcoală şi să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi”, a declarat, miercuri, fosta şefă a AEP. 

News Alert. Inspecţia Judiciară s-a sesizat după ACUZAȚIILE Anei Maria Pătru

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Fosta șefă a AEP a depus un memoriu la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), în care acuză că procurorii i-au pus în față un denunț gata făcut.„Denunțul trebuia făcut atunci, pe loc, de față cu toată lumea. În momentul în care mi s-a dat acel denunț, ei puteau să...

Preluat de la EVZ