Redăm integral mesajul postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook:

„Pentru că văd tot felul de spălați pe creier, așa-zis ziariști, care susțin că gen Iulian Vlad este unicul torționar din Decembrie 1989, de aceea nu merită nici măcar un creștinesc Dzeu să-l odihnească, le dau câteva date concrete, demonstrate istoric:

1. Gen Vlad a dat ordin Securității să nu intervină în evenimente din Decembrie și nu există nici un așa-zis terorist care să fie legat de Securitate. Cei care au răspund și vor răspunde pentru morții din Decembrie sunt cei de la Armată. D-aia și trenează dosarul de 27 de ani.
2. Ceaușescu l-a amenințat cu plutonul de execuție în celebrul CEPEX tocmai pentru că nu executase ordinele. Ceea ce a continuat să facă, iar revoluționarii au intrat în CC ca-n brânză, deși erau suficiente guri de foc.

3. Cei care l-au arestat după moartea lui Ceaușescu erau fie agent GRU (min Apărării – gen. Militaru), fie agent CIA-Mossad (Silviu Brucan), fie agent al serviciilior maghiare (Victor A. Stănculescu) fie agent de influență sovietic (Ion Iliescu). Încercau să-și acopere urmele.
Vă mai pot da câteva exemple, dar n-are rost.
Vă pot recomanda o bibliografie vastă, dar asta ar însemna să citiți și altceva decât propriile postări. Sau să repeți, ca un papagal, ce ai auzit de la alții…

În rest, Securitatea n-a fost vreo instituție de binefacere, cum nu o să găsiți nicăieri pe lumea asta. Nimeni nu spune că Iulian Vlad a patronat cel mai frumos și candid serviciu secret din lume, dar încercați să puneți în balanță cele bune cu cele rele. Ca-n viață.
P.S. Paradoxal, cei care au început să scrie, ca la comandă, fac parte din grupul de influență al SRL Coldea. Cu medalii și multe simpozioane Soros la activ.

Încă o dată, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a concluzionat jurnalistul în mersajul postat pe pagina sa de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Redăm integral mesajul postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook:„Pentru că văd tot felul de spălați pe creier, așa-zis ziariști, care susțin că gen Iulian Vlad este unicul torționar din Decembrie 1989, de aceea nu merită nici măcar un creștinesc Dzeu să-l odihnească, le dau câteva date concrete,...

Preluat de la EVZ