De naționalitate franceză, Gal Vallerius, în vârstă de 38 de ani, este considerat unul din cei mai cunoscuți traficanți de droguri din internetul subteran, numit și monstrul drogurilor din „Dark web”. A fost capturat în timp ce se deplasa în Texas pentru a ajunge la un concurs de bărbi și tunsori masculine. Pe internet este cunoscut sub numele de utilizator – Oxymonster, administrând un web-site de tipul eBay, dar cu specific al drogurilor de toate tipurile și al accesoriilor pentru acestea, informează Dailymail.

Arestat, acum se confruntă cu acuzații din cele mai dure, inclusiv participarea la organizarea unor atentate contra concurenților săi, și chiar la organizarea unor răpiri. Acesta era foarte popular în cadrul comunităților dedicate frizurilor și modelelor de tunsori pentru barbă. Imediat după capturare, conturile sale de Instagram au fost închise, nu se știe dacă de autorități sau de apropiați ai acestuia.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
De naționalitate franceză, Gal Vallerius, în vârstă de 38 de ani, este considerat unul din cei mai cunoscuți traficanți de droguri din internetul subteran, numit și monstrul drogurilor din „Dark web”. A fost capturat în timp ce se deplasa în Texas pentru a ajunge la un concurs de bărbi...

Preluat de la EVZ